Ingen bra dag

Idag är ingen bra dag. Allt känns bara tungt. Snubben förstår inte och jag blir bara mer ledsen av att prata med honom. Fan. Varför ska allt va så krångligt? Inte nog med att vi bor långt ifrån varandra...

...till hösten kommer vi inte ens bo i samma land längre.

GÖTT!


Bild från Expressen

Fotbollshunkar

Synd att inte den här killen är med ikväll......hetare får man leta efter....




Vi får hålla till godo med den här snubben istället......



Vilka vinner ikväll?

Nej nu ska jag ta tag i den här söndagen. Slottskogen nästa. Där blir det kubb och skitsnack. Därefter middag med tjejerna på en än så länge obestämd restaurang. Och sist men inte minst. EM-final fussball!

Vilka vinner? Tyskland eller Spanien? Min röst på Spanien


hahaha


Strip
www.wulffmorgenthaler.com

Söndagsångest

Godmorgon. Klockan är strax över ett och jag sitter fortfarande i min oversized T-shirt (aka sovtisha) som jag fick i gymnasiet när vår klass vann en skolturnering eller något. Utanför fönstret skiner solen och fåglarna kvittrar. Jag vaknade i morse av att min underbara man ringde och väckte mig och bara ville säga godmorgon. Allt är underbart....


.....tills jag kollar på mobilen. SÖNDAG 29 juni.

Jag hatar söndagar. De borde raderas från veckans dagar. Eller kanske inte, då hade lördag varit min nya hatdag. Söndagar är dagen innan skola, jobb, tråkigheter. Söndagar är nästan lika illa som måndagar. Man bara går och väntar. Väntar på att dagen skall ta slut och ännu en arbetsvecka skall ta vid. Ofta är också söndagar den dag då man ligger hemma bakfull och går igenom gårdagen i sitt huvud för att med jämna mellanrum sucka och jämra sig över allt dumt man gjort. Det första man gör en söndagsmorgon är att kolla sin mobils utkorg för att inse att man skickat just precis de sms man lovat sig att aldrig skicka. Och är man singel blir det ännu värre, då kan smsen ha skickats till nya flirten, gamla exet, nära killkompisen...vem som helst. Är man upptagen är chansen större att alla pinsamma sms skickas till just din snubbe. Och eftersom ni är tillsammans måste han acceptera och tycka om dig trots en fylla då och då. Right älskling?


Godmorgon Söndag


Grymt.

Grym film. Grym låt. Grymt.


11 Juli

11 Juli bör alla lägga på minnet! Då är det dags och jag kan knappt bärga mig.

Snart......



Jag vet inte.

Gaaah!
Jag blir tokig. Jag orkar inte. Jag behöver en förändring. Är det verligen värt det? Ska det va så här? Kännas så här?
Ska det inte vara kul, lättsamt, rosa moln, underbart hela tiden? Eller ska man nöja sig med att bara känna så emellanåt och resten av tiden gå runt och undra, fundera, sakna och tänka?

Jag vet inte.



Love

Jag blir så förvirrad. När vi ses känns allt toppen. Men när vi inte är med varandra känns det osäkert. Vissa stunder överröser vi varandra med kärlek över telefon, sms och msn, men andra stunder känns du lite reserverad. Vilket gör mig reserverad. Önskar allt kunde vara som när vi ses. Kanske är det mig det är fel på, kanske är jag extra analyserande och tolkar allt in i minsta detalj bara för att vi bor så långt ifrån varandra, bara för att jag är rädd att förlora dig. Tycker om dig otroligt mycket och jag vet att du känner samma sak. Men ibland önskar jag att du ville visa det på fler sätt när vi inte är tillsammans. När vi är med varandra är du världens gulligaste. Jag ser det i dina ögon och på ditt kroppsspråk att det här är vad du vill. Men när vi är ifrån varandra kan du kännas lite avvaktande. Ibland får jag känslan av att du är avvaktande för att du inte vill skrämma iväg mig (vilket du även har berättat för mig), men det gör mig lite avvaktande och osäker på dina känslor, även om jag innerst inne vet vad du känner.

Jag har alltid varit den självständiga tjejen, hon som inte behöver en kille för att känna sig uppskattad, hon som aldrig skulle dumpa sina vänner för en killes skull, hon som aldrig analyserar, blir svartsjuk eller gnäller. Jag har alltid varit tjejen som haft jättesvårt för att bli kär. Jag har dejtat killar i flera månader utan att bli tillsammans med dem. Jag är hon som haft två långdistansförhållanden men som inte var tillräckligt kär för att orka resa till killen utan låtit honom komma till mig i stort sett varje gång vi skulle ses.

Visst klart jag varit kär. Men det var längesen nu. Jag trivdes bra med singellivet. Jag gillade att kunna gå ut och flirta med killar för att sedan bara låta det rinna ut i sanden. Träffas lite, umgås med varandra och sedan låta det va. Det va min melodi.

Kanske är det just därför jag blir lite förvånad över mina känslor för dig. För hur starka de är. Jag är fortfarande samma självständiga tjej, jag skulle fortfarande inte dumpa vännerna för killen och jag är fortfarande inte särskilt svartsjuk eller gnällig av mig. Däremot har jag nog börjat analysera en del. Jag gör det även fast alla tecken pekar på att du trivs i vårt förhållande och även fast jag känner att du verkligen tycker om mig. Antagligen gör jag det av en enda anledning.
Jag är KÄR.

Något förvirrande inlägg kan man tycka. Orkar inte ens läsa igenom vad jag skrivit. This is how i feel. 

Spara & Publicera *klick*

Yes..i got it!



Tänka sig...jag har undrat hur man fixar youtubeklipp i bloggen...och så idag när jag råkar trilla in på http://nineintheafternoon.blogg.se/ så fick jag äntligen ett svar. Någon förvirrad bloggare därute hade likt mig själv inte riktigt kommit in i vilka funktioner som finns och frågat efter tips. Tips som nu även hjälpte mig. Schysst!

Låten är förövrigt den låt jag tidigare skrivit om men som sagt inte kunde klippa in i inlägget. Grym låt av Jason Mraz, värd att lyssnas på femitioelva gånger om.

It's always greener on the other side

Hur kommer det sig att killar alltid vill ha det de inte kan få? Eller det gäller iofs inte bara killar...vi tjejer kan nog va likadana. I alla fall jag dejtade en kille för ett tag sedan men efter ca 2 månader beslutade vi att inte ses mer. Det var ett gemensamt beslut även om jag var den som tog upp det. Kort därefter träffade jag min nuvarande kille och när snubben jag dejtade innan fick reda på det började han höra av sig väldigt mycket och ville sesigen.

Fick precis ett sms från honom:

"Hej hjärtat, vad görs? Du har inte lust att ses någon dag?"

What's up with that?!


Tristess

Jag är rastlös. Har varit en händelserik helg med grill, fest, bio, kubb, segling, midsommarlekar och mys med killen. Men nu....nada..zero..inget. Jag är alldeles för trött för att hitta på något, men för rastlös för att sova. Kanske någon bra film på tv? Eller fotboll? 

I want a tattoo!

LA ink på 6:an nu. Riktigt sugen på att skaffa mig en egen tatuering. Har motiv klart, det svåra är att bestämma var den ska sitta. Har funderat på denna tatuering i över två år, så känner mig verkligen redo. Men vill vara helt säker på placering och utseende innan jag gör något. Det är ju ingen endagsgrej direkt.

Kan tycka att tatueringar är riktigt nice. Svarta, snygga motiv that is! Folk som väljer att ha andra färger förstår jag mig däremot inte på, sjukt fult. Snubben min har inga tatueringar..han är het som han är hehe. Men annars kan jag tycka att det är lite snyggt med killar som har tatueringar, även killar som har många tatueringar. Så länge motiven är snygga och betyder något och inte bara någon sleten dödskalle så är det nice.



Coola Kat von D!

Bild från google


Midsommar

Långhelgen är över och älsklingen har åkt hem. Saknar honom redan. Det suger verkligen att bo så långt ifrån varandra. Men snart ses vi ju igen...om 5 dagar närmare bestämt. Längtar.

Midsommar blev riktigt lyckat. Max 5 minuters regn på hela dagen vilket man ju kan stå ut med när man tänker tillbaka på förra midsommar som va ett enda stort regnrusk. Lekar kring midsommarstången, lunch och grill vid havet, båttur mellan stugorna och massa glada fulla människor. Fint.

Jag tycker oftast att midsommar och nyår är väldigt överskattat. Allt ska vara så perfekt, alla ska vara så glada, allt ska vara så planerat och ordnat. Oftast blir det bara pannkaka av det hela ändå. Men i år måste jag säga att jag känner mig riktigt nöjd med midsommar. Antagligen var det för att det var så spontant, vi bestämde oss dagen innan att vi skulle dra dit och behövde inte planera något alls. Precis så jag vill ha det. Aldrig varit the planning type of gal


The End

Jaha.....det va det.
Ingen fortsättning för Sverige i EM.

Fan.

Det kan bara bli bättre...

Hmmm..ja va ska man säga? Inget toppenspel från Sveriges sida första halvleken, även om de kom igen lite på slutet. Hoppas verkligen att Zlatans knä håller en halvlek till, vi har inte råd att vara utan honom. Är det någon som kan rädda oss så är det han!

Nu påfyllning av popcornskålen..


No!

WTF? 1-0 Ryssland!! Kom igen nu Sverige!!!

Mest hatade yrket?

Jag har tänkt lite på vilket det mest hatade yrket kan vara...och visst finns det säkert många.. men ett som jag kom att tänka på är telefonförsäljare. Finns det något mer irriterande? De ringer en oftast på kvällen när man ser på tv, pluggar, äter eller är upptagen på annat sätt. De ställer massa dumma frågor och rabblar på likt robotar om att det inte kostar någonting...Företaget står för HELA kostnaden för att sedan i slutet av samtalet lägga till inom en liten parentes (...det enda du behöver betala är porto på 36.90 eller va det nu kan vara).  Bullshit e va det e.

Idag ringde de och snackade om kvalitetssockar. Vem bryr sig om vilken kvalitet det är på sockarna man har, det är ju inte en jätteutgift med sockar så känner inte att det e så jobbigt om de går sönder och ja måste köpa nya. Anyway. Oftast är man ju för snäll för att avbryta dem (eller snäll e kanske fel ord...man e för mesig) så man måste stå ut med deras babbel för att sedan säga nej tack (eller om man är sådär mesigt svensk så säger man "ehhhhh..men ja behöver ju int...ehhhh...hmm...okej då, jag tar ett par sockar då..ehh"). Men idag pallade jag bara inte. Jag avbröt henne och sa "tack, men jag är inte intresserad. Hejdå!" och så la ja på. Inget mer mesande från min sida.

Vilket är det mest hatade yrket enligt dig?


Ryssland - Sverige

Ohhhhhhh........snart..snart....SNART.....vinner vi över Ryssland!!
Eller?
Det är nog bäst! Visst..oavgjort räcker...men en vinst ger killarna lite selfconfidence inför ödesmatchen mot Holland på lördag. Då kan vi verkligen behöva ha självförtroende...den matchen blir svår!

Men nu...fokus på matchen ikväll! Skulle egentligen sett matchen tillsammans med alla blå-gula på avenyn, men har haft sjukt ont i huvudet hela dagen så blir chill framför Tv:n här hemma istället! Popcorn, juice and I'm ready!

Jag säger det en gång till.....ikväll håller vi tummarna Sverige. Inget baklängesmål i övertidsminuterna nu!




SUCK

...jag känner inte igen mig själv. Är så sjukt trött. Första veckan på jobbet, allt är nytt och det är mycket som ska präntas in i skallen. När man väl lärt sig något dyker tusen andra saker upp att lära sig. När tar det slut? När kan jag allt jag bör kunna? Antagligen aldrig.

Idag har varit en salig blandning av positivt och negativt.

Positivt
Jag trivs grymt bra på jobbet. Kollegorna är hur goa som helst och det är verkligen en härlig stämning på kontoret. 
-  Nu kan jag ca 0,000000000..........(finns inte plats för så många nollor).......1 % av allt jag bör kunna på jobbet
-  Jag har shoppat massor (tyvärr kommer inga outfitbilder..jag jobbar inte så..men kan säga att jag är riktigt nöjd. bara två timmar tog det också..perfekt)

Negativt
-  Nu kan jag ca 0,000000000..........(finns inte plats för så många nollor).......1 % av allt jag bör kunna på jobbet.
-  Alla missuppfattar mig idag...ALLA!
-  Jag är världens veligaste idag...frågade min pojkvän säkert 5 ggr om han va säker på att han ville komma hit över midsommar...klart som fan han blev osäker på om jag verkligen vill ha hit honom.
-  Jag är otroligt dum idag. Med tanke på att jag verkligen vill att han kommer så e det ju väldigt dumt att ställa den frågan hela tiden..men jag skyller på att jag är tjej. Jag va osäker på vad han ville.
-  Jag har enorm beslutsångest. Har 4 olika alternativ för midsommar och kan inte välja. Istället har jag sagt "kanske" till alla och nu börjar alla dra i mig och vill ha svar. Vad gör man? Restresa till albanien själv kanske?


....äh...nu går jag och lägger mig


Sverige - Spanien

Spänningen stiger! Om mindre än en timme är det avspark!
Avenyn, öl, fussball....nu kör vi!


Ett till ikväll Zlatan?

Nu håller vi tummarna Sverige...Ikväll gäller det!

Bråttom

Shit vad tiden går. Jag är sjukt hungrig. Jag sitter i mysbyxor. Nu gäller det att va snabb. Dusch, mat, kläder, och sen iväg.
Nu är solen framme igen...skumt.


Jason Mraz - Life Is Wonderful

http://youtube.com/watch?v=rz19BYXeBrA&feature=reated

Eftersom jag ännu inte lärt mig hur man får en låt från youtube att visas i bloggen så får det bli en vanlig länk. Den här låten är grym. Det är den som ligger bakom namn och citat till bloggen. I love it!

Tips på hur man får låten att visas i bloggen mottages mer än gärna..

Längtan

Vad gör man när den man tycker om bor timmar ifrån en? När båda jobbar och man bara kan ses på helgerna? När det är nytt och man helst skulle tillbringa all tid tillsammans men inte kan? När man längtar så mycket att man tänker på honom i stort sett hela tiden? När man går och väntar på att det ska bli kväll så att man äntligen får höra hans röst?

Äntligen är du min. Efter år av vel och strul. Vi visste båda två vad det skulle innebära att påbörja något. Vi bor 40 mil ifrån varandra, du har ditt där och jag har mitt här. Det är därför det inte blivit något innan, jag tvekade, du tvekade. Men nu känner jag inga tvivel. Du är underbar och jag tycker om dig så otroligt mycket. Vi är så lika och ibland känns det som du kan läsa mina tankar när du säger något som jag precis tänkt. Det är fortfarande väldigt nytt, men ändå känns det som jag känner dig så väl, och du mig. Jag är så glad att vi valde att försöka trotsallt. Det kommer säkert inte att bli lätt. Jag kommer att sakna dig och längta efter dig. Men du är värd det. Vi är värda det. Som du sa till mig en dag "Jag tror på det här, jag tror på oss. Jag tror att vi har en lång framtid tillsammans"
Det gör jag med älskling. Jag tror också på oss, på det här, på vår framtid.

Önskar du vore här nu.


Hagel i Juni...normalt?

Suck! Det har börjat regna. Välkommen till Sveriges sommar!

.......WTF!? Det är inte bara regn. Det är HAGEL!

Var tvungen att gå ut och ta en bild. Galet!


En återblick

Känner mig lite hämmad. Vad ska jag skriva? Vem orkar läsa det jag skriver? Varför skulle någon vilja läsa det jag skriver? Måste jag vara rolig? Måste jag uppdatera bloggen var tredje minut?

Jag vet inte. Alltså blir det som det blir.

Solen skiner. Jag har varit ute och gått en promenad. Snart väntar jordgubbar och glass i gräset (jag är gräsallergiker, men glass, gubbar och gräs hör ihop så det är bara att stå ut). Sedan väntar en helkväll med en av mina närmsta vänner. 6 månader har hon varit ifrån mig..som jag har saknat henne! Ska bli kul att se alla bilder och höra alla smaskiga stories. Kommer säkerligen drömma mig bort till när jag själv va ute och reste..

Efter studenten tog jag mitt pick och pack och bästa polarna och drog till Australien. Bästa tiden i mitt liv och det händer ofta att jag längtar tillbaka. Till friheten. Till den bekymmerslösa tillvaron. Till äventyren. Till alla underbara människor. Till surf, fest, skydive, bungy, safari och allt annat som gjorde resan till något jag aldrig glömmer.

När jag kom hem kände jag en blandning av känslor. Gjädje över att återse vänner och familj, att få sova i min egen säng. Lättnad över att ha mitt eget place och inte leva i en väska. Sorg över att lämna tjejerna och vår tid tillsammans. Rastlöshet över att varje dag inte längre innebar nya äventyr. Tristess över att allt var sig likt här hemma, och det enda som förändrats var jag.

Rastlösheten finns kvar. Dock inte lika slagkraftig som innan. Jag trivs med min tillvaro och skulle inte vilja byta. Men ibland, vid vissa stunder (ofta i samband med tenta), kommer rastlösheten och tristessen smygande. Jag tänker ibland "Är det här allt?" Skall dagarna inte bestå av att kasta sig ut ur ett litet flygplan på tusentals meters höjd? Att kasta sig ut mellan två berg med en lina som enda säkerhet? Att se världens farligaste ormar på morgonpromenaden? Att vara ett med vågorna på surfbrädan? Att köra rakt in i ödemarken, få punktering och undra över om någon kommer stanna och hjälpa en, och om denne någon kommer vara som freaket i wolfcreek eller bara en vanlig snäll hjälpsam kille?

Spänning! Adrenalin! Kickar! Det är det jag lever för


This is me..

Hur börjar man en blogg, vad är det första man skriver? En beskrivning av sig själv? En förklaring till varför man bloggar? Eller går man bara rakt på sak och spottar ur sig allt som cirkulerar innanför pannbenet? Antagligen finns inget handbok att följa så jag antar att man bara kör på och skriver det man känner för.

HEJ!
Isabell var namnet. 22 år, student och boendes på underbara västkusten, närmare bestämt i Göteborg, Sveriges pärla. Har precis påbörjat ett långt och härligt sommarlov, vilket skall spenderas i slottskogen med kubb, grill och vänner, på havet i segelbåten, på en wakeboard efter båten, på Avenyns uteserveringar med en öl i handen och Sverige på storbildsskärm samt på jobbet med en datorskärm i nyllet. Sounds good, don't you think!
Kommer nog även att spendera en hel del tid på resor till min kära pojkvän som befinner sig massor av mil härifrån.

Det va jag det. Finns det någon därute som läser, säg gärna hej


RSS 2.0