Du är mitt allt

Fan fan fan fan fan fan fan

Tårarna bara rinner och jag gör inget för att stoppa dem. Jag visste inte att man kunde känna sån här saknan och sån förtvivlan över att inte kunna träffa den man tycker om. Jag mår så dåligt och orkar ingenting. Vill bara vara med dig älskling. Varför ska allt vara så svårt?

Du är den finaste

Powernap

Kände mig trött och blek så det fick bli en vända i solariet. Ja jag vet, det är fint väder ute, gå ut och sola med dig. Och det skulle jag mer än gärna göra om det inte va så att all min vakna tid i stort sett går åt till att jobba, äta, sova och gå ut och dricka öl på uteserveringar (men då har ju solen gått ner...damn it).

Iallafall, en tur till cancerboxen fick det bli. Och skoja att det va skönt. Låg och njöt i värmen och lyckades till och med slumra till en stund. Vaknade efter 20 minuter av att musiken sätts på på högsta volym (hur kommer det sig att musiken stängs av under tiden man solar, det är ju då man vill lyssna på musik??) och jag undrade för en sekund var jag befann mig. Rödlätt, nyvaken men faktiskt lite piggare gick jag därifrån.

Very good powernap. Även om det kommer kosta mig russinhy i framtiden..
(Men kan till mitt försvar säga att jag solar solarium väldigt sällan så mer än någon enstaka rynka extra kan det inte bli..smällar man får ta)


RSS 2.0